FeWo Sauerland is gevestigd in Schmallenberg-Nordenau en is goed in het verhuur van vakantiewonigen in de directe omgeving.
Heeft u één of meerdere woningen die het grootste deel van het jaar leeg staan, dan kunnen wij deze voor u verhuren, met de zekerheid van maximale inkomsten.

FeWo Sauerland verzorgd uw verhuur van het begin tot het eind.

Sleutelbeheer
Persoonlijk contact met de gasten,  verwelkomen,  overhandigen van de sleutel,informeren over de woning en de omgeving.

Technisch beheer
Geen dure vakmensen, snelle constatering-afhandeling klachten, Up to date houden van de woning.

Schoonmaak
Professionele schoonmaak en linnenservice met eigen beddengoed en handdoeken van hoogwaardige hotelkwaliteit.

Financieel beheer
Financiële afhandelingen voorkomt het missen van omzet ook bij annuleringen en no shows, borgbetalingen mogelijk, virtuele kaart betalingen via booking.com en expedia.

Boekingsbeheer
Door jarenlange ervaring een optimaal boekingsresultaat. Geen dubbele boekingen, en een strakke planning. Snelle ractie op vragen en reserveringen, in het Nederlands, Duits en Engels. Wij werken samen met o.a. Hotelspecials, Wonderbox, TUI, Bongo, expedia, HRS, Airbnb en Booking.com

Winterwerkzaamheden
Men is als eigenaar verplicht om het pad voor de woning sneeuwvrij te houden (ook als men niet aanwezig is) Bij kans op ijzel moet er preventief gestrooid worden.

Tuinonderhoud
Geen tijd om uw tuin te onderhouden? Wij nemen deze klussen graag uit handen. Bijvoorbeeld voor onderhoud in voor en najaar, opruimen van bladeren of grasmaaien.

Positieve beoordelingen
Het verzamelen van reviews is belangrijk om de volgende redenen: Consumenten gaan op zoek naar de ervaringen van andere voor zij een boeking doen.

Direct contact opnemen?

Wij geven u gratis, betrouwbaar en deskundig advies

FeWo Sauerland